X Touch Designgraphy - I justwant2stops a momentfromrunningaway

By: Ray Devil

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Saturday, 4-Nov-2006 19:34 Email | Share | | Bookmark
ENGAGEMENT. SWAR & that guy...

Quote:

Assalamualaikum....
Disini, i just want to do sum blogging...eventho tak penah2 buat ucapan..tapi aku nak buat gak....
sebab banyak bende yg aku nk sampaikan pada orang2 yg berkaitan..tapi tak pernah berpeluang to do so...

dot dot dot bla bla bla..aku bukak balik fp yg mmg da lame giler aku tak bukak...baru aku prasan entry nih aku tulis panjang gila babeng..so aku da remove kan text ucapan haku..hahaha...tinggalkan mukadimah ngan ending dia jerk...la la la~~~


lastly..for that girl..... i`ll pray for our happiness , and for the future.

For every single things happened around us...theres always a bad & the good side of it, its our own decision...to look at the darkside, and crawling into it..living there destroying our life, or trying, hardly to look on the goodside , pick that path and live our life happily. OUR own CHOICE,not others




++For those yg coming on that day...janggutturboVtec,acad,elis,and member dia yg len even aku tak baper kenal....thanx for being part of the day..


Monday, 18-Sep-2006 17:05 Email | Share | | Bookmark
MY OUTDOOR-RIZALWANIE WEDDING

 
 
 
View all 7 photos...
Ini shot aku yg da berkurun aku tinggal dalam pc...tak temasuk yg lain2 lagik...hadeh.....takde mase nye aku... rase mcm aku perlukan pembantu la...sape mau?????

btw...gamba nih dah ilang ke aslian nyer...kerana proses PS yg mmg aku gemari....











**gamba aku sindrik tak sah kalau takder..ngehehe



Monday, 21-Aug-2006 17:19 Email | Share | | Bookmark
Will be coming in the nearest kedai cuci gamba...

 
 




Wednesday, 16-Aug-2006 16:25 Email | Share | | Bookmark
Wan engagement...

 
 
 
View all 11 photos...
tak larat nak letak banyak2.. nak titun.....huhuhu



.
.


happuuu~~~~




Tuesday, 25-Jul-2006 21:53 Email | Share | | Bookmark
Old EBzX..going to Ibiza!

????????


Ada skalik tuh..janggutTouch turun key ell..pastuh malam tuh budak2 sumer ada TT kat mamak ampang tuh..pastuh lepas TT tuh haku bersama sifoo zzoux,janggutTouch, and of cos Zul (dia mesti tak pernah ketinggalan ape2 aktiviti punyer lah..eh dia nak jual L7 dia...sape nak beli? ) dan beberapa siffoo len pegi la menghamek gamba klcc neh...

It was long..long time ago..past 3 months if im not mistaken...so... cos da lame tak ngapdet....letak jer la gamba alah neh...

p/s--aku outstation pahang 3 hari..sapa kat pahang?


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net